Miehet pantiin esittelemään vaginaa – ei mennyt ihan maaliin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Komediavideoista tunnettu Booze Lightyear -kanava on julkaissut Youtubessa hauskan videon, jossa miehet kertoivat vaginan anatomiasta omin sanoin. Hulvattomaan tempaukseen oli ottanut osaa joukko koomikkoja, jotka keksivät mitä omituisimpia selityksiä vaginan eri osista.

Vaginan anatomia ja elimen toiminta ei näyttäisi olevan ainakaan näille herroille kovin tuttu aihe. Koomikkojen vagina-presentaatio on ratkiriemukasta katseltavaa. Miesten mielestä he olivat selityksissään oikeilla jäljillä, kun taas naiset katsoivat miesten esitystä päätään pudistellen.

Koomikot olivat videon perusteella sitä mieltä, että vagina hallitsee ja säätelee naisten toimintaa. Miehet olivat yhtä mieltä siitä, että vaginalla oli omat aivot. Vaginan aivot sijaitsivat miesten mielestä munasarjoissa. Lopuksi koomikot myönsivät, että heidän vaginatietoutensa oli huono, eikä heillä ollut minkäänlaisia faktoja hallussa.