Viisivuotiaalla pojalla leikkikalujen leikkikalu – ajaa oikeaa kauhakuormaajaa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuoresta iästään huolimatta viisivuotias kiinalaispoika oli oppinut ohjaamaan suurta kauhakuormaajaa. Pikkupoika osaa käsitellä 20-tonnista kauhakuormaajaa kuin ammattimies. Netissä on julkaistu video pienen pojan työskentelystä ja se vetää sanattomaksi.

Videolta ei käy ilmi, keneltä pieni poika on oppinut taitonsa. Ilmeisesti työmaalla työskentelee hänen sukulaisiaan ja poika on päässyt vierestä seuraamaan miten kulkuneuvoa ohjataan.

Näyttää siltä, että kauhakuormaajalla ajaminen on pojalle yhtä mielekästä kuin leikkiminen. On sanomattakin selvää, että oikealla kauhakuormaajalla ajamisen jälkeen leikkiminen hiekkalaatikolla muovisella versiolla ei välttämättä tuntuisi samalta.

Vaikka pienokaisen ohjaustaidot ovat esimerkilliset, ei rakennustyömaa ole pienten lasten paikka. On ikävää nähdä, että pojalta puuttuvat myös kaikki työssä vaadittavat suojavarusteet. Toivottavasti pikkumies ei loukkaa itseään hurjan harrastuksensa parissa.