Pukeutuisitko Big Maciin? Uusi verkkokauppa hämmästyttää

Viihdeuutiset · Annika Kela

McDonalds-pikaruokaravintola on laajentanut toimintaansa vaatetusalalle, sillä Big Mac -hampurilaisesta on tehty tuotemerkki vaatteille ja tekstiileille. Verkossa toimiva Big Mac Shop -kauppa myy muun muassa oloasuja, takkeja, vuodevaatteita ja kumisaappaita, joita koristaa hampurilainen.

Big Mac Shop
Big Mac Shop
Big Mac Shop
Big Mac Shop
Big Mac Shop
Big Mac Shop

Big Mac -hampurilaisia rakastaville on nyt tarjoutunut mahdollisuus nauttia hampurilaisista muutenkin kuin syömällä. Ravinnon lisäksi Big Macista on nyt myös silmäniloa vaatteiden ja tekstiilien muodossa.

Suomalainen Big Mac -kauppa ei ole vielä avannut oviaan verkossa, mutta mikäli voidaan luottaa siihen, että tässäkin asiassa seurataan Ruotsin esimerkkiä, on kauppa pian avoinna myös Suomessa. Sitä ennen kaupan tuotteisiin voi tutustua ulkomaisilla Big Mac Shop -nettisivuilla.