Raju riita Rihannan uutuudesta – naisräppäri väittää kopioksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Teksasilainen naisräppäri Just Brittany väittää Rihannan uusimman kappaleen olevan kopio hänen kappaleestaan. Rihanna esitteli uutta B*itch Better Have My Money -kappaletta Jimmy Kimmelille suunnatussa aprillipilassa, josta myös Stara aiemmin uutisoi.

Just Brittany julkaisi Betta Have My Money -kappaleensa SoundCloud-palvelussa yhdeksän kuukautta sitten. Rihannan fanit ovat olleet raivoissaan Just Brittanyn väitteistä. Monet ovat käyneet kuuntelemassa kappaleen ja todenneet, että yhtäläisyydet ovat niin vähäiset, että naisräppärin syytöksiä on pidetty liioiteltuina.

Fanien mielestä Rihannan kappale on paljon parempi kuin Just Brittanyn. Se, että kappaleella on samanlainen nimi ei riitä todistamaan sitä, että kappale olisi suora kopio naisräppärin tuotannosta. Jää nähtäväksi aikooko Just Brittany viedä kiistan oikeuteen asti.