Reese Witherspoon hehkeänä rantalomalla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Reese Witherspoon on pakannut laukkunsa ja lentänyt tropiikkiin nauttimaan aurinkolomasta. Neitokainen on nauttinut rentouttavasta ja seesteisestä lomastaan perheensä kanssa rannalla loikoillen.

Tähtönen ei ole paljastanut rantalomakohdettaan, mutta Witherspoonin Instagram-kuvien perusteella perhe näyttäisi vierailevan Bahamalla. Kaunotar julkaisi kuvan, jossa esiintyy selvä vihje siitä, missäpäin maailmaa he ovat. Neitokainen nimittäin jakoin kuvan uivasta possusta.

Kuvan on arveltu olevan peräisin Pig Beachiltä. Stara uutisoi aiemmin Bahaman saarilla olevasta nähtävyydestä, joka on sikojen asuttama saari. Villit possut ovat vallanneet saaren ja tervehtivät turisteja vedessä uiden. Vaikuttaisi siltä, että myös Reese perheineen on käynyt katsomassa kuuluisia Bahaman possuja.

#DonutWorryBeHappy?! #HappyFriday (I couldn't resist)

Kuva, jonka Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) julkaisi

Hiiiiiiiii y'all. #WeekendVibes #SundayFunday

Kuva, jonka Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) julkaisi

#PostcardFromAfar… Did you carpe the diem today?? #CarpeDiem

Kuva, jonka Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) julkaisi