Harry Potter -tähti julkaisi homoeroottisen kuvan: ”Olemme parisuhteessa”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Tom Felton on julkaissut herkän kuvan itsestään Daniel Radcliffen kanssa. Felton tunnetaan Harry Potter -elokuvista Draco Malfoyna ja Radcliffe Harry Potterina. Miesten hellyttävän kuvan kuvatekstissä Felton kertoi, että he olivat parisuhteessa.

May as well just say it. We're together now x #drarry

Kuva, jonka Tom Felton (@t22felton) julkaisi

Kyseessä oli kuitenkin vain pila, sillä Felton oli julkaissut kuvan aprillipäivänä. Kuva on saanut paljon huomiota mediassa maailmanlaajuisesti ja osa faneista meni täydellisesti lankaan. Todellisuudessa näyttelijät ovat hyviä ystäviä keskenään.

Vaikka vastanäyttelijöiden välille usein roihahtaa romanssi, ei sellaisesta ollut tässä tapauksessa kyse. Molemmat olivat varmasti saaneet hyvät naurut hassusta aprillipilastaan. Kuvassa esiintyvät nuoret miehet ovat molemmat edelleen poikamiehiä.