Amber Rosen törkeä temppu – ei päästänyt poikaa tämän omille synttäreille

Viihdeuutiset · Annika Kela

Rap-tähti Wiz Khalifa järjesti taannoin kaksivuotiaalle pojalleen hulppeat syntymäpäiväjuhlat. Mies oli kutsunut lähipiirin paikalle ja asunto oli koristeltu merirosvoteemaa kunnioittaen. Khalifan harmiksi poika ei koskaan saapunut syntymäpäivilleen.

Pienen Sebastian-pojan äiti ja Khalifan ex-vaimo Amber Rose oli estänyt poikansa osallistumisen juhlille viime hetkellä. Mallina ja mediapersoonana tunnettu Rose oli päättänyt, ettei poika pääsekään isänsä luokse syntymäpäivillään.

Rosella ja Khalifalla on takanaan katkera avioero ja viime aikoina pari ollut entistä useammin napit vastakkain. Kumpikin osapuolista on alentunut haukkumaan toisiaan julkisesti sosiaalisessa mediassa. Jatkuvaa riitelyä on edesauttanut vireillään oleva huoltajuuskiista Sebastianista.

Vaikuttaisi siltä, että pienokainen on joutunut ikävään tilanteeseen vanhempien ollessa riidoissa keskenään. Ilmeisesti tilanne oli kärvistynyt siihen pisteeseen, että Amber ei halunnut Sebastianin osallistuvan omille syntymäpäivilleen isänsä luona. Isä muisti poikansa syntymäpäivää julkaisemalla netissä kuvia juhlista, joihin syntymäpäiväsankaria olisi kaivattu.

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2964076/Wiz-Khalifa-throws-son-Sebastian-birthday-party-estranged-wife-Amber-Rose-refused-let-child-attend-spite.html