Tajuttomaksi suorassa lähetyksessä – näyttävimmät koosteena

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suorassa televisiolähetyksessä esiintyminen on monelle ihmiselle jännittävä hetki. Se on yksi niistä tärkeistä hetkistä, jolloin toivoo olevansa nolaamatta itseään tai mokailemasta. Joillain jännitys ja esiintymispaineet saattavat aiheuttaa huimausta.

Netissä on julkaistu äskettäin ratkiriemukas videokooste, johon on kerätty muutamia näyttävimpiä pyörtymisiä suorassa lähetyksessä. Videolla esiintyviä ihmisiä käy hieman sääliksi, sillä he huomaavat, että heitä huimaa, mutta ennen kuin he ehtivät reagoida asiaan ovat he jo pyörtyneet.

Vaikka pyörtymiselle ei voi mitään, on kooste silti koomista katsottavaa. Näyttävästi pyörtymisen ja kaatumisen jälkeen on varmasti vaikea kerätä itsensä ja astella takaisin kameroiden ääreen. Kiusallisesta tilanteesta selviydyttyä ei oikeastaan voi tehdä muuta, kuin nauraa itselleen ja yrittää nähdä asian humoristisen puolen.