Terapiavideolta löytyi hämmästyttävä näky – mikä ei kuulu joukkoon?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Terapeuttisen hieronnan ammattilaiset ovat kuvanneet opettavaisia nettivideoita ja julkaisseet ne PsycheTruth-kanavallaan Youtubessa. Yksi julkaistuista videoista on saanut hiljattain osakseen kyseenalaista huomiota. Videolle on nimittäin päätynyt kakova kissa.

Kuvausprojektiin osallistuneiden epähuomioksi hierontapöydän taustalla kyyristeli oksentava kissa. Eräs tarkkasilmäinen Reddit -käyttäjä oli huomannut terapiavideolla ylimääräisen yksityiskohdan. Harmoniselta näyttävän terapiatuokion taustalla näkyi olevan pahoinvoiva kissa.

Kyyristelevän viirusilmän oksentamisen jälkeen kuvaaja vaihtoi kuvakulmaa. On huvittavaa todeta, että videon julkaisseet eivät ole huomanneet asiaa. Hauskan epäkohdan myötä videosta on tullut nettihitti.

Videon kommenteista käy ilmi, että sana on kiirinyt huvittavasta ilmestyksestä ja ihmiset ovat käyneet katsomassa videon ainoastaan taustalla olevan kissan takia. Videon julkaisseet hierojat eivät ole selvästikään nolostuneita kissan tuomasta lisäjulkisuudesta, sillä video on saanut luvan jäädä muidenkin katseltavaksi.