Fitness-povipommin rusketus ihmetyttää – mistä peräisin?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Fitness-fanaatikkona tunnettu entinen missi Danielle Lloyd osallistui Liverpoolissa järjestettyyn brunssitilaisuuteen hämmästyttävän ruskettuneena. Kaunottaren hehkuvaa ihoa korosti hänen asuvalintansa, joka oli vaalea mekko ja violetit kengät.

Splash
Splash

Daily Mail -lehden mukaan Lloyd oli juuri palannut kotiin Dubaissa vietetyltä rantalomaltaan. Neitokaisesta räpsittyjen kuvien perusteella kaunotar on ehtinyt viettää paljon aikaa rannalla, sillä hänen rusketuksensa oli erittäin tumma. Monet ovat epäilleet, että kaunokainen on tehostanut rusketustaan suihkurusketuksella.

Ehkäpä kaunotar on saanut vinkkejä suihkurusketuksesta mediapersoona Katie Pricelta, sillä yleensä hän esiintyy julkisuudessa tummaksi ruskettuneena, aivan kuten Danielle nyt. Hyväntuulinen kaunotar vaikutti rentoutuneen lomalla ja saaneen aimo annoksen aurinkoa.

Splash
Splash