Huoltoaseman ryöstäjä pukeutui mummoksi – absurdi näky!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialaisen pikkukaupungin huoltoasema ryöstettiin tavalla, joka sai viranomaiset hämilleen. Watervalen huoltoasemalle asteli liukuovista naiseksi pukeutunut mies, joka ryösti kassan aseella uhaten. Valvontakamerat ovat paljastaneet, että miehellä oli yllään vanhan naisen vaatetus.

Hameeseen, harmaaseen peruukkiin ja hattuun pukeutunut mies käveli kassalle ja otti aseen esiin. Kassaneiti antoi rahat miehelle mukisematta ja ryöstäjä poistui paikalta. Daily Mail -lehden mukaan myöhemmin selvisi, että ase ei ollut aito. Miehen erikoinen ryöstösuunnitelma on kuin komediaelokuvasta.

Mahdollisuudet miehen onnistumiselle olivat pienet. Ryöstö tapahtui puoli kahdeksalta illalla ja huoltoasemalla vilisi muita asiakkaita. Vastoin odotuksia ryöstö onnistui ja mies on edelleen vapaalla jalalla. Koska alueella liikkui paljon ihmisiä, on poliisi optimistinen sen suhteen, että joku on tehnyt miehestä havainnon ja hänen jäljilleen päästään.