Karitsa ja ankanpoikanen ystävystyivät

Viihdeuutiset · Annika Kela

Maatilalla asusteleva karitsa oli saanut ystävän pienestä ankanpoikasesta. Kaksikko viihtyi hyvin keskenään ja toisinaan pieni ankanpoikanen innostui jopa sukimaan karitsan pehmeää villaa. Maatilanomistaja on kuvannut eriskummallisen kaksikon toimet videolle.

Rauhallista päivää viettävä karitsa istuutui ankanpoikasen viereen. Pieni ankanpoikanen innostui nokkimaan karitsan villaa ja näytti selvästi siltä, että se suki pehmeää karvaa poistaen siitä roskat ja ylimääräisen villan.

Karitsa näytti silminnähden nauttivan ankan käsittelystä, sillä se sulki silmänsä ja rentoutui antaumuksella. Omistajan mukaan se oli selvä merkki luottamuksesta. Hellyttävä parivaljakko saa hymyn huulille. Ankanpoikanen oli selvästikin karitsan luottostylisti.