Teini-Kardashian kohahdutti – julkaisi alastonkuvansa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti ja huippumalli Kendall Jenner käänsi ihmisten päät saapuessaan pääsiäiskirkkoon West Hillsissä, Los Angelesissa. Tällä kertaa neitokainen ei hämmästyttänyt tyrmäävällä olemuksellaan vaan vaatetuksellaan. Tähti saapui pääsiäismessuun minimaalisessa topissa, joka ei ihoa peitellyt.

Splash
Splash

Seurakuntalaiset ihmettelivät tähtösen asuvalintaa, sillä etiketin mukaan Jennerin asu oli kirkkoon sopimaton. Kendall asteli kirkkoon asussa, joka ei paljasta pintaa peitellyt. Kaunottaren perheenjäsenet olivat pukeutuneet tilaisuuteen asiallisemmin.

Pääsiäiskirkon jälkeen Jenner lisäsi vettä myllyyn julkaisemalla puolialastoman kuvan Instagramissa. Tähtönen esiintyi pääsiäispupuna taiteellisessa otoksessa. Neitonen poseerasi kuvassa ilman housuja. Kendallin alavartaloa ei peittänyt edes alusvaatteet.

Kuvillaan ja pukeutumisellaan tähtönen on osoittanut, että hänellä oli pääsiäisen teemana paljastava pukeutuminen. Sopimattomasta pukeutumisesta huolimatta kaunotar näytti edelleen yhtä tyrmäävältä kuin aina.

woke up like Hoppy Easter!

Kuva, jonka Kendall Jenner (@kendalljenner) julkaisi