Puumanaiset bilelomalla Meksikossa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Kris Jenner on lähtenyt ystävänsä näyttelijätär Melanie Griffithin kanssa Meksikoon bilelomalle. Molemmat olivat päättäneet ottaa kaiken ilon irti sinkkuelämästään. Kuuluisat äidit julkaisivat Instagramissa vauhdikkaita kuvia lomaltaan.

Vain muutama päivä ennen riemulomaansa Jenner ilmoitti eronneensa poikaystävästään Corey Gamblesta. Radar Online -viihdesivuston mukaan 59-vuotias Kris halusi suhteelta jotain sellaista, mitä 34-vuotias Gamble ei pystynyt tarjoamaan. Jenner halusi vakavamman ja tasapainoisemman suhteen, eikä hän enää jaksanut jatkuvaa bilettämistä nuoren miehensä kanssa.

Melanie Griffithillä on myös rankka avioero takanaan. Ero näyttelijä Antonio Banderasista otti koville ja huhujen mukaan Griffithillä on edelleen ollut vaikeuksia toipua erosta. Siitä syystä sinkkuäitien loma tuli varmasti tarpeeseen. Kuvien perusteella naisilla on ollut hauskaa ja maiseman vaihdos on tehnyt molemmille hyvää.

Sunset vibes with @melanie_griffith57 #amazing #blessed #beautiful #friendship

Kuva, jonka @krisjenner julkaisi

My beautiful friend @krisjenner

Kuva, jonka MELANIE (@melanie_griffith57) julkaisi