Opettajalta nerokas videopila luennolla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huumorintajuinen opettaja oli valmistellut aprillipäivän kunniaksi oppilailleen pilan Biolan yliopistossa Kaliforniassa. Koulun opettajana toimiva Matthew Weathers tunnetaan siitä, että hän jekuttaa opettajia ja oppilaitaan aina kun siihen tarjotuu mahdollisuus.

Tänä vuonna mies oli nähnyt paljon vaivaa pilansa toteuttamiseen. Mies nimittäin näytti luokassa oppilaille opetusvideota, joka osoittautuikin osaksi miehen pilailua. Matthew alkoi kesken tunnin riidellä opetusvideonsa kanssa.

Mies oli suunnitellut kepposensa hyvin, sillä kesken tunnin hän näytti sulautuvan tietokoneensa ruutuun. Sen jälkeen Weather riiteli digitaalisen itsensä kanssa suurella valkokankaalla. Tempaus sai kaikkien oppilaiden huomion ja miehen jekkua oli hauska seurata. Saa nähdä mitä opettaja seuraavaksi keksii. Tämän koulun oppilaiden kannattaa olla valppaina ja varuillaan, sillä mies saattaa tehdä piloja silloinkin kun niitä vähiten odottaa.