Pandojen Ron Jeremy löytyi! Rikkoi seksiennätyksen kirkkaasti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinasta isopandojen rahoitusalueelta on kantautunut mediaan ilouutinen. Yksi alueen pandoista on nimittäin onnistunut rikkomaan pandojen seksiennätyksen. Lu Lu rikkoi ennätyksen parittelemalla naaraan kanssa seitsemän minuutin ja 45 sekunnin ajan.

Yleensä pandojen parittelu kestää 30 sekunnista viiteen minuuttiin. Lu Lu on ylivoimaisesti pisimpään kestänyt uros ja hän on saanut kiinalaisten hoitajiensa keskuudessa lisänimen Veli Kestävä. Pandojen pitkäkestoinen parittelu takaa paremmat mahdollisuudet lisääntymiselle.

Kun Lu Lu paritteli Zhen Zhen naaraan kanssa, hetki kuvattiin videolle. Paritteluvideota aiotaan näyttää pandoille, joiden halutaan parittelevan. Hoitajat uskovat, että nähdessään Lu Lun esimerkin, muutkin pandat saavat inspiraation paritella.

Pandojen lisääntyminen eläintarhoissa, luonnonpuistoissa tai rauhoitusalueilla on erityisen haasteellista. Pandat ovat tarhaoloissa paritteluhaluttomia. Stara uutisoi aiemmin, että tarhat ovat ryhtyneet esittämään pandoille paritteluvideoita, joiden tarkoituksena on saada pandat innostumaan lemmenleikeistä. Toivottavasti Lu Lu toimii esimerkkinä muille pandoille ja karhujen populaatio nousee toivottuun kasvuun.