Parittelu maantiellä pysäytti liikenteen – todellista äijämeininkiä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaisen pariskunnan matkanteko keskeytyi, kun he joutuivat hiljentämään vauhtiaan autotiellä. Viereiselle kaistalle oli ilmestynyt kaksi kookasta kalkkunaa, jotka makasivat päällekäin. Kuljettaja päätti pysäyttää auton ja kuvata lintujen puuhastelun videolle.

Kun kyydissä ollut naismatkustaja tajusi, että linnut olivat parittelupuuhissa, hän huudahti kauhistuneena. Naista hirvitti alistetun kalkkunan kohtalo, sillä näytti siltä, että se oli lyyhistynyt tietä vasten.

Lopulta kalkkunat nousivat jaloilleen ja jatkoivat matkaa. Linnut olivat kieltämättä valinneet erikoisen paikan lemmenpuuhilleen. Mikäli tiellä olisi ollut vilkkaampi liikenne, olisivat lempivät kalkkunat saattaneet aiheuttaa todellisen vaaran tiellä. Onneksi tässä tapauksessa kaikki osapuolet selvisivät ehjin nahoin tilanteesta. Muistona erikoisesta tapauksessa on netissä julkaistu huvittava video.