Herkkua Tintti-faneille – Tintti-lentokoneen maalaus kesti 1 500 tuntia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa lentokoneita valjastetaan koko ajan markkinoinnin käyttöön maalaamalla niitä tuttujen brändien ja esimerkiksi sarjakuvahahmojen kuvilla. Suomessa on nähty Muumi-lentokoneita ja yksi maailman tunnetuimmista on Iron Maidenin Ed Force One. Nyt myös sarjakuvasankari Tintti on saanut omansa.

Splash
Splash
Splash
Splash

Belgiassa esiteltiin eilen esimmäinen Tintti-lentokone, kun Brussels Airlinesin Airbus 320 maalattiin ja sisustettiin Tintti-teemaiseksi. Lentokoneella halutaan kunnioittaa maailmankuulun sarjakuvahahmon luojaa Hergea. Lentokoneen kuvitus on peräisin Tintti-kirjoista, eli ne ovat tuttuja faneille.

Tintti-lentokoneen voi jatkossa nähdä Euroopan-lennoilla muun muassa Barcelonassa, Roomassa ja Pariisissa. Maalaaminen kesti 1.500 tuntia ja se tulee olemaan käytössä näillä maalauksilla arviolta vuoteen 2019 saakka.

Splash
Splash
Splash
Splash