Emily yllätti – alastonkuva pääsiäisen kunniaksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumallina ja näyttelijänä tunnettu Emily Ratajkowski on muistanut fanejaan pääsiäisenä ja julkaissut heidän ilokseen Instagramissa alastonkuvan. Kuvassa tähtönen poseeraa ilman rihman kiertämää pukeutuneena hassuun pupunaamioon.

Huvittavassa, mutta seksikkäässä kuvassa neitokainen näyttää riisutulta pehmolelulta. Kyseessä ei ole ensimmäinen alastonkuva, jonka kaunotar on julkaissut. Tähtösen Instagramista löytyy useita alastonkuvia. Luonnonlapsena tunnettu Ratajkowski viihtyy alastomana, eikä hän myöskään peittele sitä.

Emilyn kuvat ovat eivät kuitenkaan ole räävittömiä, sillä kaunotar poseeraa yleensä kriittisimmät paikkansa peittäen. Huippumalli on ollut tyylilleen uskollinen ja ilahduttanut fanejaan pääsiäisen kunniaksi uudella alastonkuvalla. Katso Emilyn alastonkuva tästä.