Miss Peppu alastomana vartalomaalissa – nettiraivo repesi kuvista

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brasilialainen kaunotar Indianara Carvalho tunnetaan vuoden 2014 Miss Bumbumina. Kuvankaunis neitokainen julkaisi pääsiäisenä netissä vietteleviä alastonkuvia, joista nousi raivoisa kohu Etelä-Amerikassa. Carvalhon alastomaan vartaloon oli nimittäin maalattu Neitsyt Maria.

Splash
Splash

Kaunottaren katoliset fanit olivat kuvista tyrmistyneitä ja monet pitivät niitä uskontoa loukkaavina ja epäkunnioittavina. Carvalho poseeraa muutamassa kuvassa rukoilevassa asennossa. Vartalomaalauksen takana on brasilialainen taiteilija Binho.

Daily Mail -lehden mukaan vartalomaalin tekeminen kesti jopa kymmenen tuntia. Kuvien aiheuttaman raivon seurauksena monet tähtösen faneista ovat ilmoittaneet, että he eivät enää aio seurata naisen tilejä sosiaalisessa mediassa, sillä he eivät halua tukea Indianaran röyhkeitä projekteja. Kaunokainen ei selvästikään osannut arvata, että alastonkuvilla voisi olla näin suuri negatiivinen vastaanotto.

Splash
Splash