Teini-Kardashianin kuvista kohu – miksi poseeraa tummaihoisena?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Kylie Jenner osallistui hiljattain kuvaussessioon, jossa ammattivalokuvaaja otti kaunottaresta muutamia taiteellisia otoksia. Kuvat otettiin studiossa mustassa ja neon-värisissä valoissa ja lopputuloksena oli Kylien ihonsävyn vääristyminen.

Valokuvissa Jenner näyttää tummaihoiselta. Kaunotar julkaisi valokuvat Instagramissa. Jennerin fanit eivät ole olleet kuvista mielissään ja jotkut ovat pitäneet ihonvärillä leikittelyä rasistisena. Daily Mail -lehden mukaan Kylie oli kirjoittanut yhden kuvansa kuvatekstiksi: ”Voisinpa näyttää tältä kokoajan!”.

Kun Jenner alkoi saada rasistisia kommentteja kuviinsa, hän poisti kirjoituksen. Kylie oli sitä mieltä, että ihmiset olivat ylireagoineet nähdessään hänen kuviinsa, sillä hänen ihoaan ei oltu maalattu mustaksi vaan studiossa oli leikitelty erilaisilla valoilla. Kaunottaren julkaisemat kuvat ovat jakaneet ihmisten mielipiteet kahtia.

goodnight @marcelocantuphoto @joycebonelli @ChrisDylanHair

Kuva, jonka Kylizzle (@kyliejenner) julkaisi