Taapero on huima akrobaatti – tähän harva lapsi kykenee

Viihdeuutiset · Annika Kela

Leikkihetket taaperon kanssa oli saanut isän tietoiseksi pienen poikansa piilevistä kyvyistä. Pienokainen oli nimittäin erinomainen tasapainottelija. Pojan akrobaattisista lahjoista vakuuttunut isä päätti testata kykeneekö lapsukainen seisomaan hänen kädellään.

Tempun onnistuminen kannusti isää testaamaan uhkarohkeampia stuntteja poikansa kanssa. Lapsen taidoista hämmästyneet perheejäsenet ovat kuvanneet videon taaperon tasapainottelusta. Pikkupojan hurja temppu saa adrenaliinin jylläämään, sillä isä uskaltautuu nostamaan pojan kauhistuttavan korkealle.

Hymyilevä pikkutemppuilija seisoskelee isänsä kädellä ilman minkäänlaista ongelmaa. Perheenisä seurasi silmä tarkkana poikansa tasapainottelua ja aina, kun poika näytti horjahtavan, nappasi isä hänet syliinsä. Videolla nähty leikki oli ilmeisesti pienokaiselle mieluinen. Epäonnistumisen vaara teki stuntista jännittävää katseltavaa. Onneksi lapsi oli hyvissä käsissä.