Trampoliinin vaarallisuus kiteytyi – nilkka rajunnäköisesti nurin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Leikkimielinen trampoliinilla pomppiminen ja temppuileminen on mielekästä puuhaa ikään katsomatta. Netissä on julkaistu temppuvideo, jossa varttunut mies tekee voltin trampoliinilla. Vaikuttaisi siltä, että mies oli keskittynyt enemmän itse temppuun kuin laskeutumistekniikkaan.

Hypyn jälkeen temppuilija nimittäin laskeutui suoraan hänen nilkkansa päälle. Nilkka ei kestänyt sille asetettua painoa väärässä asennossa ja sen seurauksena nivelsiteet pettivät. Temppu oli mennyt kauhistuttavalla tavalla pieleen.

Voltin hypänneellä miehellä meni hetki aikaa tajua, että hän oli satuttanut itsensä pahasti. Kun hän tunsi kivun ja näki vääntyneen jalkansa, hän karjaisi kauhistuneena. Viiltävän kivun voi tuntea videon välityksellä. Ehkä miehen on parempi jättää volttihypyt jatkossa taidokkaammille temppuilijoille.