Ökyrikas nyrkkeilytähti teetti 300 000 dollarin bilebussin – tässä kelpaa matkustaa!

Lux Matkailu · Stara.fi

Ammattinyrkkeilijä Floyd Mayweather Jr on uransa huipulla ja miehen ansiot ovat myös sen mukaiset. Kahdeksankertainen maailmanmestari tunnetaan leveästä elämäntyylistään ja mies esittelee mielellään rahojaan ja omaisuuttaan julkisesti. Nyt hän on tilannut 300.000 dollarilla bilebussin.

Splash
Splash
Splash
Splash

Jatkossa Mayweather saa valita miljoonien dollarien urheiluautojensa sijaan menopeliksi myös Mercedes-Benzin pohjalle rakennetun ökybussinsa, jossa on mukana huippuluokan varustelu AppleTV:stä kahteen 55-tuumaiseen televisioon, lämmitettyihin, shampanjabaariin ja hieroviin tuoleihin. Auton rakensi tilauksesta nyrkkeilytähden toiveiden mukaisesti Fusion Luxury Motors.

Vuonna 2014 Mayweather oli Forbes -lehden mukaan eniten tienaava urheilija ja mies tienasi vuonna 105 miljoonaa dollaria. Mies nettosi 32 miljoonaa dollaria kahdestatoista kolmen minuutin nyrkkeilyerästä. Tänä vuonna miehen tienestien odotetaan kasvavan entisestään. Floyd osaa laittaa rahansa kiertämään, eikä jätä tienestejään homehtumaan pankkiholviin.

Splash
Splash
Splash
Splash