Mies naimisiin kobran kanssa – uskoi kauniin naisen reinkarnaatioksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Intialainen Sandeep Patel oli kohdannut käärmeen, joka vaikutti joltain muulta kuin miltä näytti. Mies oli vakuuttunut, että kyseinen kobra oli ollut entisessä elämässään kaunis nainen. Hindulaisen uskonnon oppien mukaisesti elävä Patel huomasi rakastuneensa käärmeeseen ja halusi sinetöidä liittonsa kobran kanssa menemällä matelijan kanssa naimisiin.

Sandeep kertoi perheelleen löytäneensä unelmiensa naisen ja perheenjäsenet riemastuivat hääuutisista. Badwapurin pienessä kylässä alettiin järjestää Patelin ja kobran häitä. Mirror-lehden mukaan vihkiseremoniaan osallistui lopulta yli 12.000 ihmistä. Ennen kuin pappi ehti siunata liiton, syöksyi juhlapaikalle joukko poliiseja.

Viranomaiset olivat saaneet vihjeen epäilyttävästä seremoniasta ja häät keskeytettiin. Pappi säikähti poliisin operaatiota ja lähti karkuun. Patelin ja kobran liittoa ei koskaan sinetöity ja todennnäköisesti ”morsian” onnistui karkaamaan seremoniaan tehdyn iskun yhteydessä. Ehkäpä Sandeep etsii itselleen seuraavaksi ihmisenä elävän puolison.