Paris Hiltonin mekko paljasti liikaa – peppu pääosassa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kohuperijätär Paris Hilton osallistui äskettäin kutsuvierastilaisuuteen Los Angelesissa. Kaunotar asteli punaista mattoa pitkin läpikuultavassa leningissä, joka oli kirjailtu säihkyvin helmin ja kristallein.

YouTube
YouTube

Upea muotiluomus ei kestänyt salamavaloa, vaan paljasteli kaunottaren vartalosta vähän liikaakin. Paparazzit huomasivat, että salamavalo läpäisi Parisin mekon paljastaen muun muassa neitokaisen paljaan pepun valokuvissa.

Tähtösen harmiksi kuvat eivät olleet kovin imartelevia. Luulisi, että Hiltonilla on kokemusta kuvatuksi tulemisesta punaisella matolla ja hän tietäisi, että salamavalojen säihkeessä vaatteet saattavat paljastaa enemmän, kuin normaalissa valaistuksessa.

Tässä tapauksessa kuvat neitokaisesta näyttävät siltä, kuin hän olisi saapunut kutsuvierastilaisuuteen peppu paljaana. Muutamat säihkyvät helmet ja kristallit peittivät niukasti Parisin kriittisimmät paikat.

YouTube
YouTube