Unelmaduuni? Nainen tienaa elantonsa syömällä ja piereskelemällä

Lifestyle · Annika Kela

Ruokaa ja löysäilyä rakastava Sarah Reign on keksinyt tavan tienata hänelle mielekkäillä asioilla. Neitokaiselle nimittäin maksetaan siitä, että hän syö, juo ja vetelehtii kameran edessä. 26-vuotias Reign tienaa osaksi myös lihavuudellaan, sillä suurikokoisista naisista kiihottuvat asiakkaat haluavat hänen esittelevän suurta vartaloaan.

Sarah Reignilla on nykyisin niin laaja asiakaskunta, että hän tienaa videochat-sessioistaan kuukaudessa jopa 1400 euroa. Naisella on myös normaali päivätyö, mutta hän on harkinnut irtisanoutumista, sillä videochattailusta on tullut tuottavaa.

Metro-lehden mukaan Reignin asiakkaita yhdistää fetissi lihavia naisia kohtaan. Hänelle maksetaan ruoan syömisestä, mässäilystä, itsensä hieromisesta ja rasvakudoksensa esittelystä. Nainen esiintyy usein chatissa alusvaatteisillaan ja lisämaksusta, hän postittaa videolla nähdyt käytetyt alusvaatteet asiakkaalle muistoksi.

Sarahin mukaan hänen asiakkaansa saavat kiksejä myös siitä, että hän piereskelee kameran edessä ja hieroo ruokaa itseensä.

Sarah Reign kertoi, että fetissibisnekseen lähteminen on kasvattanut hänen itsevarmuuttaan ja hän tuntee olonsa nykyisin seksikkääksi häntä himoitsevien asiakkaiden ansiosta. Bisneksen alottamisen jälkeen Reign on lihonnut 40 kiloa. Lääkärit ovat naisen epäterveellisestä elämäntyylistä huolissaan ja hänelle on kerrottu terveysriskeistä. Sarah kuitenkin aikoo jatkaa bisnestään, sillä se tekee hänet onnelliseksi.