Graffititöhertäjä iski Hollywood-tähden miljoonalukaaliin – rumaa jälkeä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Graffiteja talojen seiniin töhertelevät vandaalit aiheuttavat Suomessa vuosittain miljoonien eurojen ylimääräiset kulut talojen omistajille. Tuhertajat eivät luonnollisesti tuohoa muiden omaisuutta ainoastaan Suomessa, vaan myös muualla maailmassa. Nyt tuhertajan kohteeksi on joutunut Hollywood-tähden miljoonalukaali.

Splash
Splash

Robert Downey Jr sai tällä viikolla huomata, että hänen Los Angelesin Venice Beachilla sijaitsevan asuntonsa seinään oli ilmestynyt yllättäen spraymaalilla piirretty sotku. Kolmen miljoonan dollarin arvoisessa asunnossa on viisi makuuhuonetta ja kylpyhuonetta sekä katolla yksityinen uima-allas. Talo on yksi Venicen upeimmista, mutta nyt graffitisotkija aiheutti siihen ruman särön.

Splash
Splash
Splash
Splash