Brad Pitt ja Angelina Jolie adoptoivat Syyriasta – seitsemäs lapsi tulossa?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Brad Pitt ja näyttelijätär-ohjaaja Angelina Jolie aikovat kasvattaa perhettään tulevaisuudessa vielä yhdellä lapsella. Pariskunnalla on entuudestaan kuusi lasta, joista nuorimpia ovat kuusivuotiaat kaksoset Vivienne ja Knox.

UsWeekly-lehden mukaan pariskunta haluaa adoptoida tyttölapsen Syyriasta. Adoptointiprosessi on lähteiden mukaan käynnissä. Daily Mail -lehden mukaan Bradin tiedottaja kiisti adoptiohuhut, mutta hän myönsi, että adoptoiminen Syyriasta on ollut Angelinan mielessä jo pitkään.

Näyttelijätär on vieraillut ISISin runtelemassa Syyriassa kuusi kertaa vuodesta 2012 lähtien. Huhujen mukaan Jolien sydän särkyi, kun hän näki levottomuuksien keskellä eläviä lapsia, joiden lapsuus oli riistetty. Angelina on sitä mieltä, että seitsemäs lapsi olisi heidän perheeseensä tervetullut. Jää nähtäväksi myöntyykö Brad vaimonsa tahtoon.