Robert Pattison ja FKA Twigs perustavat perheen – pikahäät tulossa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huhujen mukaan näyttelijä Robert Pattison on kosinut tyttöystäväänsä FKA twigsia ja pari on alkanut suunnitella häitä pikaisella aikataululla. FKA twigs, eli Tahliah Debrett Barnett on ilmoittanut olevansa valmis perheen perustamiseen. Häitä olisi tarkoitus juhlia ennen lasten hankkimista.

Splash
Splash

Daily Mail -lehden mukaan Pattison vaikuttaisi myös olevan valmis ryhtymään isäksi, sillä pari on edennyt suhteessaan nopealla aikataululla seuraavalle tasolle. People-lehden mukaan Robert ja FKA aikovat pitää pienet ja vaatimattomat häät.

Monet ovat epäilleet, että syy nopealle aikataululle on nimenomaan parin halu ryhtyä vanhemmiksi. Molemmat osapuolet ovat olleet sitä mieltä, että häät voisi järjestää esimerkiksi pienessä pubissa, jonne mahtuisi sopivasti perhe ja lähimmät ystävät. Näillä näkymin pari astelee alttarille lähitulevaisuudessa.