Hämähäkki iski keittiöön – perheenäidin paniikki videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perheen rauhallinen arki sai yllättävän käänteen, kun keittiöstä alkoi kuulua kauhistuneita kiljaisuja. Perheenjäsenet ryntäsivät katsomaan, mikä mekkalan aiheutti. Perheenäiti seisoskeli hämärässä keittiössä säikähtäneenä ja kertoi nähneensä hämähäkin.

Panikoiva perheenäiti pyysi nuorempiaan auttamaan häntä hämähäkin surmaamisessa, sillä hän ei kyennyt peloltaan liikkumaan keittiössä. Vaikka äiti oli selvästikin peloissaan, naureskelivat perheenjäsenet hänen voimakkaalle reaktiolleen.

Äidin kirkuminen pienen hämähäkin takia oli koomista katseltavaa. Videolta käy ilmi, että kyseessä ei edes ollut hämähäkki vaan heinäsirkka. Äiti ei saanut mielenrauhaa ennen kuin hyönteisestä oli hankkiuduttu eroon. Araknofoobikot voivat varmasti samaistua videolla nähtyyn reaktioon.