Mäyräkoirat kohtasivat ilmapallon – seurauksena villi ajojahti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Koiranomistaja oli huomannut, että hänen mäyräkoiransa olivat eritysen kiinnostuneita ilmapalloista. Niinpä hän päätti yhdistää koiriensa ulkoituksen hauskaan ilmapalloleikkiin. Perheenjäsen kuvasi videolle, kun omistaja vapautti ilmapallon keskellä puistoa.

Hiljalleen leijaileva pallo sai koirat vauhkoontumaan ja molemmat lähtivät ajamaan palloa takaa. Lyhytjalkaisten mäyräkoirien iloinen loikkiminen keskellä nurmikkoa on hulvatonta seurattavaa. Koirat eivät saa tarpeekseen ilmapallosta.

Pallon johdattelemana koira siirtyvät kauemmaksi perheenjäsenistään. Ajojahtiin keskittyneet koirat seurasivat lumoutuneina palloa huomaamatta, että ne olivat ajautuneet lähelle auringonottajia. Lopuksi toinen koirista onnistui rikkomaan pallon. Koiranomistajat olivat keksineet hyvän keinon väsyttää aktiiviset koiransa nauttien samalla raikkaasta ulkoilmasta.