Todella kuuma kaunotar! Scarlett Johansson upeampi kuin koskaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Scarlett Johansson nähtiin huikean kauniina MTV Movie Awards -gaalassa, joka järjestettiin Nokia Theatressa Los Angelesissa. 30-vuotias näyttelijätär ei jäänyt upean juhlavaan jumpsuitiin pukeutuneena huomiotta ja paikalla olleen lehdistön kamerat näyttäisivätkin rakastaneen naista.

Scarlett Johansson säteili punaisella matolla pinkissä jumpsuitissaan, joka on Daily Mail -lehden mukaan Zuhair Muradin uusimmasta mallistosta. Jumpsuitissa on näyttävä koristelu pääntiessä, ja asu korostaa kauniisti pienen lapsen äidin upeita muotoja ja hoikkaa keskivartaloa.

Johansson synnytti syyskuussa 2014 tyttären, minkä jälkeen nainen on nähty julkisuudessa väsyneen näköisenä. Vuoden vaihteen jälkeen näyttelijätär teki kuitenkin näyttävän paluun poseeraamalla viettelevästi W-lehden helmikuun numerossa, ja tekemällä vaikutuksen Oscar Gaalassa upeassa vihreässä juhlapuvussaan.