Koalat lensivät ykkösluokassa Brisbanesta Singaporeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Singapore toivotti tällä viikolla tervetulleeksi neljä australialaista kulttuurilähettilästä, jotka saapuivat maahan juhlistamaan sen 50. itsenäisyyspäivää. Erikosen tapauksesta tekee se, että kyseiset kulttuurilähettiläät olivat koalakarhuja.

Lentoyhtiö Qantas julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa koalat pääsevät matkustamaan Singaporeen ensimmäisessä luokassa. Otoksissa kulttuurilähettiläät pääsevät nauttimaan koneessa eukalyptuksen lehdistä ja virvokkeista.

Kuvat ovat valitettavasti lavastettuja, ja tosiasiassa koalat matkustavat koneen ruumassa muiden eläinten tapaan. Ehkä parempi niin, sillä Koaloiden tiedetään käyttäytyvän söpöstä ulkomuodostaan huolimatta joissain tilanteissa erittäin aggressiivisesti.