Mies ampui vyötiäistä – luoti kimposi kilvestä anoppiin!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ampumistaan harjoitellut Larry McElroy huomasi pihamaalleen eksyneen vyötiäisen Georgiassa, Yhdysvalloissa. Epäselväksi jääneestä syystä mies päätti ampua eksyneen eläimen 9-millimetrisellä aseellaan. Teko sai lopulta karmaisevan käänteen.

Kun mies ampui vyötiäistä, kimposi luoti eläimen kilvestä metalliseen aitaan. Aidasta luoti jatkoi matkaansa kohti 74-vuotiaan anopin karavaania ja haavoitti vanhusta vakavasti selkään. Metro-lehden mukaan vakavasta tilanteesta huolimatta nainen tulee todennäköisesti selviämään tapauksesta hengissä. Anopin tilaa tarkkaillaan edelleen sairaalassa.

Poliisi raportoi, että mies laukaisi aseensa noin 90 metrin päässä asuntovaunusta ja anopin haavoittuminen oli tutkinnan mukaan kauhistuttava vahinko. Vyötiäinen sai ammuskelussa surmansa. Vyötiäisen ampuminen kostautui järkyttävällä tavalla ja voisi luulla, että karmalla oli näppinsä pelissä.