Edward Snowdenin patsas ilmestyi Brooklyniin – peitettiin kiireellä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Joukko anonyymejä taiteilijoita oli valmistanut Edward Snowdenia kunnioittavan näköispatsaan. Patsaan tarkoituksena oli kunnioittaa NSA-paljastuksistaan kuuluisan Snowdenin urotöitä ja muistaa hänen merkittävyyttään Yhdysvaltain historiassa.

Patsas ilmestyi yön aikana Brooklynin puistoon ja se oli nostettu monumenttipylvään päälle. Kyseisen sotamuistomerkin laatassa luki, että monumentilla haluttiin kunnioittaa ihmisiä, jotka uhrasivat turvallisuutensa taistellessaan modernin yhteiskunnan tyranneja vastaan. Edward Snowdenin patsas paistatteli aurinkoista päivää kyseisen monumetin pylvään päällä.

Kun puistonvartijat näkivät patsaan, tuli heillä kiire tehdä asialle jotain. Netissä on julkaistu video, jossa työntekijät hääräsivät patsaan ympärillä yrittäen saada sen ripeästi peitettyä. Patsaan ympärille käärittiin suuri peite ja se sidottiin tiukasti kiinni naruilla. Viranomaiset aikovat tutkia asian ja selvittää patsaasta vastuussa olevat taiteiljat.