Idiootti ilmestyi suoraan uutislähetykseen – mitä ihmettä luuli tekevänsä?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Uutistoimiston suora lähetys meni pieleen kuvaan ilmestyneen kameramiehen takia. Huvittavan tapauksesta tekee se, että kyseessä oli selvästikin pila. Amatöörimäinen kuvaaja nimittäin ilmestyi kuin tyhjästä suoraan uutistoimituksen kameramiehen eteen.

Vaikka toimittajat pyysivät miestä toistuvasti poistumaan, onnistui hän jotenkin pysyttelemään kuvassa. Haastattelu meni pieleen koomisella tavalla ja toimittajilla meni lopuksi hermot lähikuvaa kuvanneeseen mieheen.

Toimittajien kustannuksella sikaillut mies onnistui lopulta keskeyttämään suoran lähetyksen ja toimittajat siirsivät lähetyksen studioon. Videolta ei käy ilmi, saiko innostunut kameramies tavoittelemaansa kuvamateriaalia. Suomessa vastaavissa tilanteissa kameramies olisi ottanut tunkeilijaa niskasta kiinni ja poistanut paikalta näyttävästi.