Ikävöivä poika saa isän kuvalla varustetun tyynyn – sydäntäsärkevä reaktio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lauren Martin -niminen nainen joutui katselemaan, kun hänen tyttärensä ikävöi isäänsä. Martinin mies oli työnsä vuoksi todella pitkiä aikoja poissa kotoa, minkä vuoksi tytär ikävöi isäänsä jatkuvasti. Martin teki tyttärensä lohdutukseksi pienen tyynyn, johon hän painoi isän kuvan.

YouTube
YouTube

Tyynyä kutsutaan Daddy Doll ja Wish U Were Here -nimillä ja siitä on kehittynyt Lauren Martinille bisnes. YouTubeen on julkaistu video, joka lähti Mirror-lehden mukaan Facebook-julkaisusta leviämään kulovalkean tavoin.

Videolla eräs äiti antaa pojalleen lahjaksi isänuken. Myös heidän perheessään isä on pitkiä aikoja poissa kotoa töiden vuoksi ja pojalla on häntä kova ikävä. Videolla poika herkistyy saadessaan isänsä kuvalla varustetun tyynyn ja ottaa sen hellyttävästi syleilyynsä.

Lauren on myynyt isänukkeja jo noin tuhanteen perheeseen tuomaan lohtua pienille lapsille, jotka ikävöivät työkomennuksilla olevia isiään. Lauren on saanut tyttärensä lohdutukseksi kehittelemästään ideasta kasvavan bisneksen itselleen, minkä avulla monet muutkin perheet saavat lapsilleen pehmoisen isältä näyttävän lohduttajan.