Marvel marssittaa Ant-Manin valkokankaalle – tässä traileri!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Valkokankaalla on nähty viime vuosina toinen toistaan erikoisempia supersankareita. Pian ensi-iltansa saa Marvelin Avengers: Age of Ultron, joka marssittaa kankaalle jälleen muun muassa Iron Manin, Thorin ja Hulkin.

Tänä kesänä elokuvateatterit valtaa myös toisenlainen sankari. Niin ikään Marvelin sarjakuviin perustuva Ant-Man kertoo miehestä, joka pystyy pukunsa ansiosta muuttumaan mikroskooppisen pieneksi. Tämä erikoisvoima tarjoaa aivan uudenlaisen tavan taistella vääryyttä vastaan.

Supersankariseikkailua ja komediaa yhdistävän Ant-Manin virallinen traileri on nähtävillä Youtubessa. Yhdysvalloissa 17. heinäkuuta ensi-iltansa saavan elokuvan päärooleissa esiintyvät Paul Rudd, Michael Douglas ja Evangeline Lilly.