Nainen ampui huvikseen kirahvin – nettiraivo repesi valokuvasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eläinten surmaaminen syömistarkoituksessa on yksi ihmiskunnan vanhimpia taitoja, mutta nykyisin vain aniharvojen syrjäseuduilla asuvien ihmisten täytyy surmata eläimiä elääkseen. Yhdenkään länsimaalaisen ei tarvitse matkustaa Afrikkaan ampumaan villieläimiä saadakseen ruokaa pöytään.

Well done. You managed to shoot a stationery, 14 foot peaceful creature with a high velocity rifle. Very sporting.

Posted by Ricky Gervais on 11. huhtikuuta 2015

Katso kuva tästä.

Nyt sosiaalisissa medioissa leviää valokuva naisesta, joka poseeraa kiväärin kanssa hetkeä aiemmin hengiltä ampumansa kirahvin vieressä. Koomikko Ricky Gervaisin jakamassa kuvassa hän onnittelee naista, joka onnistui ampumaan kiväärillä nelimetrisen kirahvin. Kuva on aiheuttanut laajasti nettiraivoa, ja se on jaettu tähän mennessä jo yli 200.000 kertaa.

Verkossa on viime vuosina levinnyt lukuisia muitakin valokuvia, joissa on nähty länsimaalaisia turisteja, jotka ovat ampuneet huvin vuoksi upeita afrikkalaisia villieläimiä. Taannoin leijonan ampunut perhe sai tappouhkauksia nettikuvansa takia ja villieläinten tappamisella Facebookissa retostelleen cheerleader Kendall Jonesin alastonkuvista luvattiin 100.000 dollarin palkkio.