Pariskunta halusi lapsestaan viikingin – osti 4000 eurolla tanskalaista spermaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brittipariskunta Kelly ja Anna Cooke olivat päättäneet perustaa perheen yhdessä. Lesbopariskunta tarvitsi raskauttaan varten spermapankista siemennestettä. Pohtiessaan eri vaihtoehtoja pari tuli siihen tulokseen, että he haluavat lapsen, joka muistuttaa viikinkiä.

Molemmat olivat kiinnostuneita viikinkien historiasta ja he tulivat siihen tulokseen, että tilaamalla siemennestettä Tanskasta, heillä oli suuret todennäköisyydet saada spermaa, jossa geeniperimä on lähtöisin muinaisten viikinkien suvusta.

Daily Mail -lehden mukaan Anna ja Kelly eivät tavoitelleet perinteistä skandinaavista ulkonäköä vaan nimenomaan viikinkimäisiä piirteitä. Pari tilasi Tanskasta siemennestettä yhteensä 4.000 eurolla. Hedelmöityshoitoihin pariskunta käytti noin 13.000 euroa.

Pitkien hedelmöityshoitojen jälkeen Anna tuli viimein raskaaksi. Kesällä syntyvä pienokainen on hedelmöitetty Kellyn munasoluun ja siirretty sen jälkeen Annan kohtuun. Pariskunta on tulevasta lapsestaan ikionnellisia ja he ovat kertoneet, että loppujen lopuksi ulkonäöllä ei ole mitään väliä kunhan lapsi on terve. Jää nähtäväksi nimeävätkö Cooket lapsensa viikinkien mukaan.