Silminnäkijä: Festarin järjestysmies otti Justin Bieberin kuristusotteeseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka huippusuosittu poptähti Justin Bieber heitettiin ulos julkkisten suosimilta Coachella-festareilta, kun tämä yritti seurueineen päästä vain esiintyville artisteille varatulle backstagelle. Nyt tapauksesta on saatu lisätietoja silminnäkijöiltä.

TMZ-julkaisun mukaan Justin Bieberiltä kiellettiin pääsy, koska artistien tila oli täynnä ja koska hän ei ollut esiintymässä festareilla. Bieber kertoi, että parhaillaan esiintynyt Drake oli kutsunut hänet ja että hän ei voisi seurata keikkaa yleisön joukossa, koska se olisi turvallisuusriski. Selitykset eivät kuitenkaan auttaneet.

Tämän jälkeen eräs festivaalin työntekijä ryhtyi viemään Bieberiä seurueineen sisään, mutta järjestysmiehet olivat toista mieltä. Eräs heistä otti Justinin kuristusotteeseen ja lähti kuljettamaan häntä ulos alueelta muun seurueen seuratessa perässä. Bieberin taustavoimat kertoivat myöhemmin, että laulaja poistui alueelta vapaaehtoisesti. Poptähden raportoidaan suunnittelevan oikeusjutun nostamista järjestyksenvalvojia vastaan.