Tyttö voitti poliisin Kivi-paperi-sakset -pelissä – säästyi sakoilta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvalloissa 18-vuotiaat nuoret saavat mennä naimisiin, liittyä armeijaan, ajaa autoa, äänestää presidentinvaaleissa ja ostaa vaikkapa oman asunnon. Alkoholia saa kuitenkin ostaa vasta 21-vuotiaana, mikä saattaa joidenkin nuorten mielestä olla hiukan kohtuutonta.

Nyt huomiota Vine-palvelussa on herättänyt video, jossa tyttö pelaa Kivi Paperi Sakset -peliä poliisin kanssa. Break-sivuston mukaan video on kuvattu Teksasissa Chilifest-nimisillä festivaaleilla, missä alle 21-vuotias tyttö jäi kiinni alkoholin nauttimisesta. Häntä odotti sakot, rikosrekisteri ja mahdollisesti jopa yhdyskuntapalvelu.

Yhdysvalloissa alkoholilakia valvotaan tarkasti ja rangaistukset kiinnijäämisen kohdalla ovat melko vakavat. Festivaaleilla olleet poliisit olivat kuitenkin mukavalla tuulella ja päättivät päästää tytön rangaistuksetta, jos hän voittaa poliisit Kivi Paperi Sakset -pelissä. Tyttö voitti ja videolta huokuva helpotus onkin käsinkosketeltavissa.