100 000 dollarilla pääset Pretty Woman -elokuvan Vivienneksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pretty Woman -elokuvan hotelli Regent Beverley Wilshire, joka on nykyään nimeltään Four Seasons Beverly Wilshire Hotel, on tehnyt elokuvan 25-vuotispäivän kunniaksi Pretty Woman -teemapaketteja. Metron mukaan paketteja on kolme hinnaltaan ja kattavuudeltaan erilaista kokonaisuutta.

Peruspaketti on hinnaltaan 15.000 dollaria ja siihen kuuluu Deluxe-sviitti kahdelle ja kahden tunnin ostoskokemus Rodeo Drivella henkilökohtaisen ostosneuvojan kanssa. Sen lisäksi pakettiin kuuluu tunti, jossa opetetaan ruokailuun liittyvää etikettiä, pukeutumisneuvontaa, eväsretki kahden tunnin limusiiniajelun kera ja romanttinen illallinen Veranda-sviitin terassilla.

Hieman isompi paketti maksaa 22.500 dollaria. Siinä yllämainittujen ylellisyyksien lisäksi majoittuminen tapahtuu hienommassa Veranda-sviitissä ja ostospakettiin kuuluu 1.000 dollaria ostosrahaa, minkä lisäksi eväsretkellä viihdyttää musiikillinen serenadi.

Suurin paketti on 100.000 dollaria ja siinä vieras saa olla kuin elokuvan Vivienne. Majoittuminen tapahtuu Presidental-sviitissä, jossa on iso kylpyamme. Ostosreissulle rahaa saa 3.000 dollaria, minkä lisäksi hemmottelupäivään kuuluu vielä viisituntinen Bentley-ajelu, illallinen tähtikokki Wofgang Puckin loihtimana, timantein koristeltu manikyyri ja pedikyyri sekä 90 minuutin hieronta.