Paris Hilton mainostaa uutuuttaan alastomana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Paris Hilton nousi maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen pitkälti seksivideonsa ansiosta, mutta nykyään hänet tunnetaan liikenaisena, realitytähtenä ja jopa DJ:nä. Seurapiiritähti haluaa kuitenkin edelleen tehdä uraa myös laulajana.

My cover art is about to be released for my new single, High Off My Love. What do you think it should look like? Best entry wins a prize, Instagram it with #HighOffMyLoveArt

Kuva, jonka Paris Hilton (@parishilton) julkaisi

Paris valmistautuu parhaillaan uuden High Off My Love -singlensä julkaisuun. Tähti mainostaa kappaletta Instagramissa rohkealla kuvalla. Mustavalkoisessa otoksessa Paris poseeraa alastomana, peittäen rintansa pitkillä hiuksillaan.

Perijätär tarjosi esimakua kappaleen tulevasta musiikkivideoista lyhyen videopätkän muodossa. Paris myös ilmoitti järjestävänsä kilpailun, jossa hän etsii kansikuvaa uudelle singlelleen. Hugh Off My Love -single ilmestyy 5. toukokuuta.

You ready to get #HighOffMyLove? May 5th

Video, jonka Paris Hilton (@parishilton) julkaisi