Paris Hilton mainostaa uutuuttaan alastomana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Paris Hilton nousi maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen pitkälti seksivideonsa ansiosta, mutta nykyään hänet tunnetaan liikenaisena, realitytähtenä ja jopa DJ:nä. Seurapiiritähti haluaa kuitenkin edelleen tehdä uraa myös laulajana.

Paris valmistautuu parhaillaan uuden High Off My Love -singlensä julkaisuun. Tähti mainostaa kappaletta Instagramissa rohkealla kuvalla. Mustavalkoisessa otoksessa Paris poseeraa alastomana, peittäen rintansa pitkillä hiuksillaan.

Perijätär tarjosi esimakua kappaleen tulevasta musiikkivideoista lyhyen videopätkän muodossa. Paris myös ilmoitti järjestävänsä kilpailun, jossa hän etsii kansikuvaa uudelle singlelleen. Hugh Off My Love -single ilmestyy 5. toukokuuta.

You ready to get #HighOffMyLove? May 5th

Video, jonka Paris Hilton (@parishilton) julkaisi

Uusimmat