Vanhuksen autossa uskomaton lasti: ”Hengenvaarallinen liikenteessä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaikki ihmiset eivät omista hyvää ongelmanratkaisutaitoa, kun taas joillekin asioiden ja tilanteiden selvittäminen tulee luonnostaan. Eräällä papparaisella olivat ideat loppuneet, kun häntä oli kohdannut kinkkinen logistiikkaan liittyvä ongelma.

YouTubessa on julkaistu video, jossa vanha mies kuljettaa pitkää putkea. Hänen on täytynyt saada putki kuljetettua paikasta toiseen eikä hän kokenut tarvitsevansa siihen sopivampaa autoa tai ulkopuolista apua. Papparainen oli päättänyt hoitaa tilanteen itse, ja eihän siinä hyvin käynyt.

Vanhuksen takana ajanut kuski on kuvannut autostaan, kuinka vanhus kuljettaa putkea. Putki on laitettu autoon niin, että se menee leveyssuunnassa auton ikkunoista läpi. Putken päät ovat monen metrin päässä auton ulkopuolella ja meno näyttää vaaralliselta.

Vanhus kiemurtelee matkalla autollaan ja yrittää väistellä putken kanssa osumatta mihinkään. Hän ei onnistu ja törmäileekin matkallaan lähes kaikkeen eteentulevaan. Tien viereen parkkeeratut autot saavat kunnolla osumaa, minkä jälkeen videon kuski pysäyttää vanhuksen sanoakseen hänelle pari valittua sanaa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.