Räppäri julkaisi seksivihjauksen – näin Ariana Granden isä vastasi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin, miten Ariana Granden poikaystävä Big Sean oli ollut mustasukkainen Granden hempeiltyä lavalla esityksen aikana Justin Bieberin kanssa. Pariskunta on kuitenkin vielä edelleen draamasta huolimatta yhdessä.

Justin Bieber ei ole Seanin ainut murhe seurustellessaan Granden kanssa, sillä Seanin pitää myös oppia tulemaan toimeen Granden isän Edward Buteran kanssa. Miesten välisestä suhteesta on viimeksi kertonut hauska sattumus Seanin Instagram-tilillä. Sean julkaisi kuvan itsestään ja tyttöystäväänsä viittaamalla laittoi kuvaan tekstin: ”I give her that D… #Detroit”.

Kuvateksti viittaa siihen, että pariskunta olisi harrastanut seksiä, mistä Butera ei ollut ollenkaan mielissään. Hän oli kommentoinut nopeasti Seanin kuvan alle: ”That D. better be Detroit Sean”, mikä sai monet hurraamaan ja tituleeraamaan Buteraa Vuoden Isä -palkinnon saajaksi.

I give her that D… #Detroit

Kuva, jonka BIGSEAN (@bigsean) julkaisi