David Hasselhoffin uusi musiikkivideo villitsee: ”Parasta ikinä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rintakarvauros David Hasselhoff on saavuttanut legendan maineen tähdittämillään Baywatch ja Ritari Ässä -televisiosarjoilla, ja parhaillaan hän tähdittää nimikko-ohjelmaansa Suomessa. Kuusikymppinen viihdekonkari on tehnyt myös pitkän musiikkiuran ja eilen hän julkaisi uuden musiikkivideonsa.

True Survivor -kappaleen musiikkivideo on kuin suoraan 1980-luvun loppupuolelta ja voisi hyvin olla lähes minkä tahansa silloisen toimintasarjan tunnuksena. Videolla mennään vahvasti Kung Fury -teemalla, eli hyvän ja pahan taistelussa. Nettikommenteissa videota on ylistetty avoimesti muun muassa Hasselhoffin uran parhaaksi.

Viime viikolla Hasselhoff ja Roberts kuvattiin monien muiden julkkistähtien tavoin osallistumassa Coachella-festivaaleille Kalifornian Indiossa. Ritari Ässä -tähdellä oli yllään melko maanläheinen festariasu.

Splash
Splash

David Hasselhoffin kerrotaan kosineen tyttöystäväänsä lukuisia kertoja. Mies onkin äitynyt rakastuessaan varsin romanttiseksi, ja hän on esittänyt tärkeän kysymyksen Robertsille muun muassa heidän kelluessaan häkissä haiden ympäröimänä, ja nauttiessaan maisemista vuoren laella. Vielä neito ei ole vastannut myöntävästi, sillä hänellä ei ole omien sanojensa mukaan kiire naimisiin.