Karmeasta tatuoinnista tuli yllättäen nettisensaatio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yllwsnow2-nimimerkkiä käyttävä henkilö lisäsi taannoin Reddit-sivustolle kuvan kaverinsa vatsasta ja uudesta siihen tehdystä tatuoinnista. Nuori mies oli ollut humalassa ja rauhoittavien lääkkeiden vaikutuksen alaisena, kun hän oli päättänyt osaavansa tatuoida.

View post on imgur.com

Mies tatuoi vatsaansa Pokemonin Charmander-hahmon, mutta arvatenkaan tatuointi ei muistuttanut hahmoa alkuunkaan. Charmander on suloinen keltaoranssi lisko, jolla roihuaa tuli häntänsä päässä. Miehen tekemä lisko on omituinen, musta ja palanut versio Charmanderista.

Redditin käyttäjät ovat huvittuneet tapauksesta niin paljon, että siitä on syntynyt todella suuri nettisensaatio. Tatuointi on painettu paidaksi, mukin ja juomapullojen kylkeen, siitä on tehty pehmolelu, koruja ja jopa kynsitaidetta.

View post on imgur.com

Yup

<a rel="nofollow" target="_blank" href="https://www.teepublic.com/show/178213-i-made-a-shitty-charmander-shirt?newly_uploaded=true">https://www.teepublic.com/show/178213-i-made-a-shitty-charmander-shirt?newly_uploaded=true</a>

You can buy it here for $8.99<a rel="nofollow" target="_blank" href="http://threadnerds.com/collections/mousepads/products/shitty-charmander-tattoo-mousepad">http://threadnerds.com/collections/mousepads/products/shitty-charmander-tattoo-mousepad</a>