Nicole Trunfio karisti raskauskilot hujauksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialaismalli Nicole Trunfio löi viime vuonna itsensä läpi mallimaailmassa, ja parhaillaan hän tekee näyttävää läpimurtoa myös viihdelehtien sivuilla. Taannoin Nicole joudutui ilmiriitoihin toisen huippumallin, Naomi Campbellin kanssa.

Parhaillaan Nicole Trunfio lomailee Sydneyn Bondi Beachin maisemissa yhdessä tammikuussa syntyneen Clark-pienokaisensa kanssa. Paparazzikuvissa huomiota on herättänyt lähinnä Nicolen upea vartalo, sillä raskauskilot ovat karisseet ennätysnopeasti. Supermallin vartalosta ei enää huomaa raskauden merkkejä oikeastaan lainkaan.

29-vuotias australialaissyntyinen Nicole Trunfio päätyi malliuralle voitettuaan sikäläisen Search For A Supermodel -realityohjelman ja sijoituttuaan kansainvälisessä kilpailussa kolmanneksi. Sittemmin italialaisia juuriakin omaava Nicole on nähty esimerkiksi Chanelin, Dolce & Gabbanan, Versacen, Diorin, Guccin, Fendin, Valentinon ja Victoria’s Secretin mallina. Hän seurustelee parhaillaan muusikko Gary Clark Jr:n kanssa. Nykyisin Nicole on mukana The Face -televisiosarjassa.